Konserwacja podłogi w resteuracji Bydło i Powidło na warszawskim śródmieściu.

 

Pyszne burgery, przemiła obsługa czego chcieć więcej? Oczywiście pięknej drewnianej podłogi, która będzie na pewno miłym dodatkiem w aranżacji lokalu.

Noc to jedyny dogodny czas aby w lokalach użytkowych przeprowadzić konserwacje podłogi drewnianej. Od momentu zamknięcia do ponownego otwarcia jest góra 12 h, i w tym czasie posadzka drewniana musi być gotowa na przyjęcie gości. Drewno w restauracjach daje dużo ciepła, oraz przypomina domowy klimat. Właściciele lokali powinni pamiętać aby cieszyć się niezniszczoną oraz czystą powłoką oleju, co pół roku powinno przeprowadzać się gruntowne mycie oraz konserwacje. Codzienne mycie powinno być przeprowadzane również profesjonalnymi środkami do posadzek drewnianych zalecanymi przez parkieciarza a nie środkami typu Pronto czy Sidolux. Tylko wtedy posadzka drewniana może być eksploatowana przez długie lata bez procesu renowacji.

16 czerwca, 2020
Kategorie: Wpisy firm